למה לא עונים לי?

  • שאלה לעו"ד רז
    ירון | 12/06/2011 17:31

    שלום רב, יש לי שאלה: לפני מספר חודשים נסגר לי תיק בעילת "אין ראיות מספיקות". במידה ואחרי 5 שנים מתחילת התיק אני אגיש בקשה למחיקת רישום משטרתי ובעזרת ה' הוא ימחק ואני אלך למשטרה ואוציא תדפיס לגבי האם אני אקבל רק את העמוד הראשון או גם את העמוד השני עם פירוט העבירה וציון שהוא "נמחק"? תודה רבה עו"ד רז על התשובות המקצועיות שלך, ירון

    • למה לא עונים לי?  לת
      ירון | 14/06/2011 09:11

    • מה הנמחק - נמחק
      עו"ד אליה שלמה | 14/06/2011 23:07

      יכול להיות עיכוב מסויים במחיקה הנובע מבירוקרטיה, חוסר בכ"א וכד'.תוכל במצב כזה (יותר מידי "אם"-ים) לדרוש שימחקו.בכל מקרה בדיוק בשביל זה הועברו כל הרישומים לעמוד השני, שאינך חייב להציגו לאף אחד.