ממליץ לחפש עו"ד חבר. לא מומלץ לאמין למשטרה.

  • נשיקה שלא בהסכמה
    נירית | 03/06/2011 14:03

    יש לי שאלה , קרוב משפחתי נישק בלא הסכמה בחורה שהוא מספק סחורה למקום עבודתה ( משך את ידה ונשק לה) . היא הגישה נגדו תלונה משטרה . המשטרה חקרה אותו והוא הודה בנשיקה . הורו לו שבמשך 3 חודשים לא יתקרב לאזור של הבחורה . הוא אכן במשך 3 חודשים התרחק מהמקום . ואפילו הלך לטיפול כדי להבין מה פתאום נישק בחורה בצורה כזאת . לפני מספר ימים התקשרו אליו מהמשטרה ואמרו לו שהוא צריך להגיע לשימוע בנושא כי רוצים לסגור את התיק . יש לי מספר שאלות בעניין : 1. האם הוא צריך להגיע עם עו"ד לשימוע ? 2. מה קורה בד"כ בשימועים מסוג זה מבחינת עונשים וקנסות ? 3 הבנתי שמדובר במעשה מגונה והחוק כותב שהעונש המקסימאלי הוא 3 שנים . האם באמת היו מיקרים שאנשים הורשעו בשלוש שנים על נשיקה ? אנחנו ממש בלחץ במשפחה בגלל המקרה ואנחנו מצפים לתשובה . תודה מראש , נירית

    • ממליץ לחפש עו"ד חבר. לא מומלץ לאמין למשטרה.
      בעל ניסיון | 03/06/2011 14:21

      הם רוצים שלא יהיה לכם מישהו שיגן עליכם כדי לעשות את התיק הרבה יותר קל עבורם. שמרו על הפה שלכם טוב טוב. כי כל מה שתגידו ישמש כנגדכם. כנראה רוצים לעשות לכם עוד משהו כדי לטפל. אין מנוס מתיק פלילי ללא עורך דין. לקח את ידה ונישק לה - זה מעשה מגונה בפומבי+תקיפה. אנשים כמוהו יושבים מאחורי סורג ובריח. למה? כי מעמד האישה בישראל יצא מכל פרופרוציה. אי אפשר כבר לאהוב. השאלה איזו נשיקה? עם לשון בלי לשון. איפה נישק? אם זה בלחי זה עוד ניחה. אבל עם זה בפה ועוד הוציא לשון זה מעשה מגונה בפומבי ללא כל עוררין. כנראה אישתו לא נותנת לו או שהוא היה שיכור או שראה יותר מדי סרטים כחולים.

    • עבירת מין- שימוע
      עו"ד יוסף רז | 03/06/2011 20:47

      שבת שלום מאוד לא מומלץ להגיע לשימוע בו יקבע גורל התיק ללא עו"ד פלילי. בשימוע לא מוטל עונש- זאת עושה בית המשפט. העונש המקסימאלי מתייחס למעשים חמורים ובגלל נשיקה בדרך כלל לא מרצים עונש מאסר ארוך. אבל אין לי אפשרות להעריך את העונש הצפוי בסיומו של תיק שכלל לא ברור האם יוגש בו כתב אישום מאחר והעונש מורכב מרכיבים רבים ותלוי במשתנים שונים וספציפיים לכל נאשם. שוב- אנ י ממליץ לכם להתייעץ בעו"ד פלילי עוד בטרם השימוע. בהצלחה