תלונות שווא בעבירות אלמ"ב

  • יעוץ בנושא אלמ"ב
    אבי | 12/05/2011 21:13

    אני נמצא בהליך גרושין(הורים לילד קטן),הליך הגירושין נמשך כבר מס' חודשים,היא לא מוכנה להליך גישורי בשום אופן ומתעקשת לקבל את כול מבוקשה באופן לא סביר,מס' פעמים אישתי איימה ומאיימת שאם לא ינתן לה את מבוקשה היא תתלונן במשטרה ותביא למעצרי במהלך החודשים האחרונים היא ממשה את איומיה ,הקלטתי פעם אחת את האיום שלא משתמע לשני פנים וכן במהלך התלונות שהוגשו הקלטתי אותה מודה שלא עשיתי לה כלום וכן בתלונותיה הרבים היו לא מעט סתירות שהעידו שמדובר בשקר לאור ההקלטות שנמסרו למשטרה והסתירות בתלונותיה המשטרה לא נקטה כנגדי צעדים אולם היום לאחר שהיא איימה עליי פעם נוספת והתחילה לצעוק בבית "אל תרביץ לי"מבלי שנגעתי בה הזמנתי לה משטרה,כשהמשטרה הגיעה היא התחילה לרעוד ולבכות ואמרה שתקפתי אותה,כמובן משחק משכנע שאפילו הפתיע גם אותי אבל המשטרה לקחה אותי ואותה לתחנה לחקירה והרחיקה אותי מהבית, היא ערה לעובדה שאני מקליט אותה וההקלטה כבר לא אפקטיבית,אם אני עוזב את הבית היא לא תיתן לי לראות את הילדים בוודאות וכן תמשוך את הליך הגרושין לנצח. מה עליי לעשות כנגד התנהגות שכזו,איך עוצרים את המשך תלונהות השווא מה אפשר לעשות מול המשטרה שמפלה אותי רק בשל היותי גבר,שכן הוכחתי את שקריה ואת העובדה שמדובר בעלילה.נראה שהמשטרה פשוט מכסתחת על עצמה תוך פגיעה בי,מה עושים

    • תלונות שווא בעבירות אלמ"ב
      עו"ד יוסף רז | 12/05/2011 21:40

      אבי שלום אתה לצערי סובל מאחת הבעיות היותר נפוצות בהליכי גירושין. לאחרונה חל שיוני מסויים בגישת בתי המשפט כלפי תלונות שווא מצד נשים ולא מזמן אף הוטל עונש מאסר על אישה בגין תלונות שווא. הדרך הכי טובה להתמודד עם המצב בו אתה נמצא הינה ייעוץ והכוונה פרטני על ידי עו"ד פלילי (כאשר אני יוצא מתוך נקודת הנחה שבהליכי הגירושין אתה גם מיוצג על ידי עו"ד) בכל מקרה עליך להמשיך ולעשות הכל כדי שתוכל להציג ראיות המעידות על חפותך. אם זה אומר הקלטות, רשימות, עדים וכיו"ב (כיד הדמיון) בהצלחה

      • בהמשך לתלונת סרק אלמ"ב
        אבי | 13/05/2011 00:27

        תודה על התשובה המהירה, בעניני משפחה אני מיוצג,בעניין הפלילי טרם אשמח לדעת אם יש מה לעשות מול התנהלות המשטרה ,שכן הצגתי בפניה לא מעט ראיות שהיא משקרת,עדויות שקר מוכחות בבית משפט היא בקשה צוו הגנה וקיבלה ל 3 חודשים במעמד 2 הצדדים הצוו בוטל לאחר שבוע ואף נאמר ע"י השופטת שאין מסוכנות וזה רק משיחה מבלי שההיתי צריך להציג ראיות,ולמרות זאת המשטרה החליטה היום לפעול כנגדי בזה שהרחיקה אותי ומה שלא ברור איך זה שנגדה נכון להיום לא ננקטים צעדים,זה כאילו המשטרה אומרת לה היום לא הצלחת תנסי פעם אחרת!!,איך זה יתכן , מה ניתן לעשות מול הפעולה ההזויה של המשטרה.

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 13/05/2011 10:17

          אבי שלום על גבי האתר לא ניתן לתת ייעוץ למקרה ספציפי, יש צורך בקבלת התמונה המלאה. אני חוזר וממליץ לך תחילה להמשיך בקו בו אתה נוקט, תיעוד מקיף של התנהלותה של בת הזוג וכן לחשוב על ייעוץ משפטי קונקרטי. שבת שלום