הודעה על סגירת תיק

  • שלום
    ישראל | 01/05/2011 18:49

    שלום לפני שבוע הפרקליטות סגרה לי תיק פלילי מחוסר ראיות, השאלה שלי היא: מתי אני יקבל מכתב מהמשטרה שהם סגרו לי את התיק?שאלה שניה: אני לפני גיוס, ורציתי לדעת תוך כמה זמן המשטרה מודיעה לצבא שניסגר לי התיק?

    • הודעה על סגירת תיק
      עו"ד יוסף רז | 01/05/2011 20:27

      ערב טוב אני מניח שקיבלת מכתב מהפרקליטות על סגירת התיק (אחרת איך אתה יודע שהוא נסגר?) לצורך העניין זה המכתב המודיע מבחינתך על סגירת התיק. לגבי הצבא- בד"כ המשטרה לא יוזמת בעצמה הודעה לצבא על סגירת תיק. באם תידרש לכך ע"י הצבא- תביא להם את המכתב שקיבלת מהפרקליטות. גיוס קל ונעים

      • בקשר לסגירת תיק.
        ישראל | 01/05/2011 20:30

        -אני יודע שניסגר לי התיק כי התקשרתי לפרקליטות והם אמרו לי שהשבוע ניסגר לי התיק.-ממה שהבנתי הצבא אמר לי שהמשטרה צריכה לצבא על סגירת התיק....

        • תיקון: צריכה להודיע לצבא  לת
          ישראל | 01/05/2011 20:33

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 01/05/2011 20:34

          אם ככה אתה אמור לקבל מכתב אודות סגירת התיק. תמתין כשבוע/שבועיים ואם לא תקבל תתקשר שוב לפרקליטות ותבקש שישלחו לך מכתב. לגבי הצבא- תשכח ממה שאומרים לך בצבא. המשטרה לא יוזמת בעצמה דיווחים והצבא הוא שמבקש מידע. את המכתב שתקבל מהפרקליטות תשמור ותציג אותו לצבא

          • תודה רבה  לת
            ישראל | 01/05/2011 22:08

            • מצטער אם אני מציק אבל עוד שאלה אחת....
              ישראל | 01/05/2011 22:22

              אם הצבא מבקש את המידע מהמשטרה, אז הם גם יכולים גם עוד  חודשיים ואפילו יותר מאוחר לבקש מהמשטרה , וזה דחוף לי לזמן הקרוב מאוד. איך אני ליידע את הצבא כמה שיותר מהר על סגירת התיק שלי???

              • המשך
                עו"ד יוסף רז | 02/05/2011 08:05

                קודם כל אתה לא מנדנד- בדיוק בשביל שאלות כאלו קיים הפורום! הייתי שמח לעזור לך אבל אתה מציג את העניין בצורה כללית וקשה מאוד להתייחס לכך. שוב- אם חשוב לך ליידע את הצבא על סגירת התיק כמה שיותר מהר- אתה יכול לשלוח לצבא בעצמך את מכתב היידוע אודות סגירת התיק.