רישום פלילי

  • רישום פלילי
    מורן | 10/04/2011 18:37

    שלום, יש לי רישום פלילי משנת 2006, כרגע מתועדת להתחיל לעבוד בשדה התעופה בתור דיילת, שאלתי היא האם נתב"ג הוא גוף שרשאי לבקש רישום פלילי? והאם הוא מוגבל? אשמח אם תענו לי בהקדם...

    • רישום פלילי
      עו"ד יוסף רז | 14/04/2011 13:08

      שלום מורן חסר מידע בשאלתך. מהו סוג הרישום? האם הורשעת, או שמא התיק נסגר מעילה כזו או אחרת. לתשובה בשאלה זו ישנן השלכות בעניין הגופים שזכאים לקבל מידע אודות הרישום. כמו כן חסר מידע אצל איזה גוף את עתידה להתחיל לעבוד? האם דיילת באל-על, דיילת קרקע, או דיילת בחברה זרה? בכל מקרה בהנחה שמדובר במרשם פלילי, לנתב"ג כגוף אשר מהווה חלק מרשות שדות התעופה יכולה להיות גישה לרישום פלילי בכפוף לסייגים מסויימים. חג שמח