חוק הגנת הצרכן

  • העמדה לדין של מוקדן בעוון הטעיה
    משה | 03/04/2011 01:35

    שלום שימשתי כמוקדן בחברה המוכרת מוצרים שונים דרך אתר אינטרנט. באחת העסקאות המחירים ב"קופה" היו טיפה יותר גבוהים מהמחירים שהוצגו באתר. מתוך אי ידיעת החוק סירבתי לספק ללקוח את המוצר במחיר הנמוך וביטלתי את העיסקה חד צדדית, אחרי שכרטיס האשראי כבר חויב. כעת הועמדתי לדין פלילי בעוון הטעיה. האם אני נחשב כ"עוסק" כהגדרתו בחוק הגנת הצרכן והאם אכן ניתן להעמיד אותי לדין? תודה

    • חוק הגנת הצרכן
      עו"ד יוסף רז | 14/04/2011 15:19

      שלום רב תביעה לפי חוק הגנת הצרכן הינה תביעה אזרחית ולא פלילית אני מניח כי התבלבלת (אלא אם כן חסרים פרטים מהותיים בהודעתך) אנא פנה לפורום צרכנות חג שמח

      • לא התבלבלתי
        משה | 14/04/2011 15:32

        המדינה מעמידה אותי לדין בהליך פלילי.

        • הגנת הצרכן
          עו"ד יוסף רז | 14/04/2011 22:59

          אם כך, אני מציע שתכתוב באיזה עבירות אתה מואשם (שם, מספר סעיף וחוק) ותפרט קצת לגבי מהות כתב האישום, כך נקבל תמונה יותר ברורה