פניה להליך משפטי

  • פניה להליך משפטי
    dina4004 | 10/10/2011 18:15

    שאלתי בעניין בנק המתנהל ככל הנראה שלא כדין, כאשר איפשר פעם אחת משיכת כספים מחשבון נפטר על פי צו קיום צוואה, ולאחר מכן שלל מהיורש את משיכת הכספים בטענה מוזרה כי החשבון שייך לקטינים (ילדיו של היורש). הצוואה מתייחסת הן ליורש כמנהל עזבון, ואותו יורש הוא גם ההורה הטבעי לאותם קטינים אשר כלולים בצוואה) - האם לפנות לבימ"ש לענייני משפחה (עקב הכללת הקטינים בצוואה) או בצו עשה לבימ"ש אזרחי (שלום)? תודה.

    • פניה להליך משפטי
      עו"ד אבי זילברפלד | 10/10/2011 19:22

      שלום רב, פנייתך אינה ברורה. בכל מקרה, מציע לך לפנות עם העובדות והמסמכים לעו"ד המתמחה בתחום, לשם התייעצות, לפני שתפנה לבימ"ש. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות