הבנק השיב שאין כסף לעיקול - מה עושים ?

  • עיקול -הבנק מסר שאין כסף בחשבון
    אלכס | 01/10/2011 12:40

    חג-שמח, ותודה. ביצעתי עיקול בבנק -לאומי,וקיבלתי תשובה שאין כסף בחשבון, למרות שיש מכוניות מאוד יקרות המשועבדות לבנק.האדם התוודה ואמר שיש לו עיקול ויש לו גם נכסים בבנק. האם אני יכול ליתבוע את הבנק על אי מסירת דיווח אמת להוצל"פ,עוגמת נפש, והתמשכות ההליכים. בתודה.

    • הבנק השיב שאין כסף לעיקול - מה עושים ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 02/10/2011 10:24

      שלום רב, הבנק זכאי להפחית מסך העיקול כספים שהחייב חייב גם לו, ולפיכך יתכן ותשובתו היתה בגין סיבה זו. מכל מקום, זכותך לברר זו ע"י פניה הולמת להוצל"פ. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • עיקול
        אלכס | 02/10/2011 13:14

        תודה על תשובתך, האדם שנגדו עיקלתי את החשבון התוודה בפני שיש לו כסף בבנק וכביכול הבנק הקפיא את סכום העיקול,אך להוצל"פ נתן אינפורמציה שאין כסף. האם אני יכול לתבוע את הבנק?דיווח שקר, עוגמת נפש, והתמשכות ההליכים? בתודה.

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 03/10/2011 12:13

          שלום רב, זכותך להזמין הבנק להוצל"פ, לשם חקירה על תשובתו בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות