סעיפים בחוזה אחיד

  • בקשר לתקלה בלאומי טרייד
    Mr. Smith | 10/08/2011 17:16

    שלום חברים אשמח לעזרה מה גישת ביהמ"ש לסעיפים בטפסי ההצטרפות לשירותים באינטרנט בכלל, ולניהול תיק ני"ע בפרט (חוזה אחיד), הקובעים כי כל תקלה ברשת האינטרנט /בתקשורת וכיו"ב אינה באחריות הבנק אשמח גם לקבל דיעותיכם בעניין

    • סעיפים בחוזה אחיד
      עו"ד אבי זילברפלד | 10/08/2011 23:10

      שלום רב, שאלתך כללית מידי, ובהתאם תהא תשובתי. כללית, מדובר בסעיפים בחוזה אחיד, שניתן לטעון כלפיהם שהם מגבילים ומקפחים. החובה להוכיח את הקיפוח מוטלת על טוען הטענה. בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • תודה, אך כוונתי היתה אחרת
        Mr. Smith | 11/08/2011 10:25

        האם הגיעו מקרים ספציפיים של תביעות נזיקין לבית המשפט (לאחר תקלה בשירותי אינטרנט)? ואם הגיעו, מהי עמדת ביהמ"ש? (חיפשתי ולא מצאתי). ושוב, תודה