משכנתא חד הורית

  • משכתנא לחד הורית
    מרי | 02/08/2011 17:33

    שלום רב,ברצוני לשאול האם אני יכולה לרכוש דירה בלי הון עצמי אם מגיע לי הלוואה ממשרד השיכון בסביבות 200 אלף ש"ח,וביתרה לקחת משכנתא?! נגיד הבית עולה חצי מליון.....(ברצוני לציין שאני אם חד הורית)תודה

    • משכנתא חד הורית
      עו"ד אבי זילברפלד | 02/08/2011 20:01

      שלום רב, לדעתי לא תוכלי לקבל יותר מ- 90% מימון מקסימאלי (ע"י EMI) בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • משכתא לחד הורית
        מרי | 03/08/2011 09:13

        אתה רוצה להגיד שאני יצתרך לממן %90 מסכום הדירה?

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 03/08/2011 10:18

          שלום רב, ההיפך, ניתן לקבל משכנתא עד 90%. (ע"י ביטוח EMI) בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

          • המשך
            מרי | 03/08/2011 10:52

            תודה על התשובה .אבל.אני פשוט לא הבנתי ...אם אני לוקחת הלוואה של 200 אלף ש"חממשרד השיכון והדירה שווה חצי מליון...אז מה שנותר לקחת זה 300 אלף ש"ח משכנתא? זאת אומרת שסכום המשכתנא היא בסביבות 70-65% מסכום הדירה....אז אפשרי לקנות או לא? תודה

            • המשך תשובה
              עו"ד אבי זילברפלד | 03/08/2011 22:15

              שלום רב, אפשרי. בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות