מתן משכנתא לבעל עבר כלכלי שלילי

  • הגבלת חשבון בנק
    דפנה | 28/07/2011 11:50

    שלום רב, רציתי לברר יש לי ולבעלי חשבון מוגבל עד 19/08/2011 בבנק לאומי בפועל אין לנו יותר חשבון שם אנחנו מנהלים חשבון בבנק אחר עם סיום ההגבלה הבנתי שלמרות שההגבלה תוסר עדיין יופיע סימון עוד שנתיים שלוש אחרי והמידע אודותינו עובר לחברות אשראי ולבנקים מה ניתן לעשות במקרה שאנחנו צריכים לקחת משכנתא נוספת על המשכנתא הקיימת שכבר יש ברצוני לציין שלמרות שהחשבון בלאומי התנהל לא כ"כ טוב עם החזרי צ'קים אף פעם לא חזרה לנו משכנתא האם לנוכח הנסיבות הם יכולים לסרב לנו?? אודה על תשובתך

    • מתן משכנתא לבעל עבר כלכלי שלילי
      עו"ד אבי זילברפלד | 29/07/2011 08:40

      שלום רב, משפטית, אין בעבר השלילי בכדי למנוע מהבנק לתת לכם משכנתא, אך טבעי שהוא ייזהר, ויהא עליכם לשכנעו שמצבכם הכלכלי השתפר. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות