מרמה

  • עניין מרמה
    בשיר | 19/06/2011 17:13

    שלום, מזה 7 חודשים ביצעתי עסקה עם נגר על סך 27000, מסרתי לו 10 שיקים, הגיע התאריך להתקנה הוא לא התקין והתחיל להתחמק אני ביטלתי את השיקים, כשהתחילו השיקים לחזור הוא התקשר ורוצה להסדיר את העניין אני מסרתי לו שיקים מחליפים לשיקים שלי אבל לא קיבלתי את השיקים שלי. ועדיין לא התקין והשיקים של הלקוחות שלי מתחילים להפרע, מה ניתן לעשות במקרה כזה

    • מרמה
      עו"ד אבי זילברפלד | 19/06/2011 23:04

      שלום רב, יש להגיש תביעה כנגדו. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות