ניתן ועוד איך לאתר המסמך

  • מסמכי בנק- התיישנות
    עטרת | 22/05/2011 12:37

    לאחרונה גיליתי בחשבון הבנק שלי משנת 1999 פעולה שאני לא מזהה יש חיוב ע"ס 7,500 וזהו בלי פירוט לאן הם "נעלמו" פניתי לבנק וביקשתי את המסמך המראה איזה חיוב זה והם אמרו שמפאת הזמן הרב לא ניתן לאתר את המסמך. האם לפנות לתביעה כי הם מחוייבים לספק לי את המסמך או חלה על כך התיישנות ואין מה לעשות? תודה רבה מראש

    • ניתן ועוד איך לאתר המסמך
      (עבדתי פעם בבנק) | 22/05/2011 13:10

      ובנוסף, פעם הזמנתי מסמכים ישנים מאוד מהבנק, בעניין פירוק חברה, תוך יום יומיים המסמכים היו אצלי. (זה היה בתשלום) אין דבר כזה "לא ניתן לאתר". זה קשקוש. הם פשוט לא רוצים להתאמץ. מזמינים את זה מהארכיב בלי בעיה.בבנק עובדים מסודר. הייתי כותבת להם מכתב "אזהרה" בטרם תביעה. בהצלחה

    • העלמות סכום כסף מהחשבון
      עו"ד אבי זילברפלד | 22/05/2011 14:14

      שלום רב, אכן, יהא לך קשה לזכות תבתיעה על עובדות משנת 1999, אלא אם כן תצמאי נימוק טוב מדוע עובדה זו נתגלתה לך רק עתה. ככל שיש חשד לפלילים - פני למשטרה, אולי משם יבוא עזרך. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • תגובה
        עטרת | 22/05/2011 14:37

        איזה נימוק יחשב לנימוק טוב?