הפרת חובת החיסיון הבנקאי

  • הצגת חשבון לצד שלישי ללא אישורי
    ימית | 20/05/2011 14:37

    אמי סיפרה לי שכאשר ניגשה לבנק וביקשה לפתוח ולהציג בפניה את פירוט החשבון שלי, קיבלה את מבוקשה ללא כל בעיה מכיוון שהפקידה מכירה אותה ויודעת שהיא אמי. לדעתי זה לא חוקי, לא משנה שזו אמי, רק לבעל החשבון יש את הזכות לראות את חשבונו! האם אני צודקת ומה ניתן לעשות בנידון? תודה

    • הפרת חובת החיסיון הבנקאי
      עו"ד אבי זילברפלד | 21/05/2011 21:23

      שלום רב, ככל שלאמך אין יפוי כח בחשבונך, התנהגות הבנק פסולה וחמורה. ככל שנגרם לך נזק - אתה יכול לתבעו. בכל מקרה , אתה זכאי לפנות בתלונה לבנק וכן למפקח על הבנקים. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות