פתיחת חשבון בנק לחברה בע"מ

  • פתיחת חשבון בנק לחברה בע"מ
    אילן | 19/05/2011 21:04

    האם ניתן לפתוח חשבון בנק לחברה בע"מ באמצעות שותף אחד, כאשר בחברה קיימים שני שותפים שווים. לחברה לא קיים פרוטוקול או הסכם מייסדים הדן בנושא הרשאה לחתימות, כמו כן תקנון החברה לא מגדיר את הרשאת החתימות.

    • פתיחת חשבון בנק לחברה בע"מ
      עו"ד אבי זילברפלד | 21/05/2011 21:26

      שלום רב, הבנק לא יפתח חשבון בתנאים שציינת. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות