כתם באי אר אן

  • מה עושים נגד אי אר אן
    קובי טבריה | 14/05/2011 07:54

    חזר שיק עקב עיקול שהוטל ובוטל כל שאר השיקים עברו כסדרם אך למרות זאת ואמרנו לאי אר אן עדיין הטילו עלי כתם שמשפיע בבתי עסק רבים יש לציין שאין לי ולא היתה שבערת השם לא תהיה לי הגבלה מה ניתן לעשות

    • כתם באי אר אן
      עו"ד אבי זילברפלד | 15/05/2011 10:40

      שלום רב, ביכולתך לפנות למחלקת פניות הציבור ב ERN ולנסות לשכנעם בדבר מצבך הכלכלי התקין. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • ממש לא נורמלי
        מה זהההההההה זהההההההההה | 08/03/2016 11:28

         גם כשמשלמים את כל החוב הם נכנסים לכיס ורוצים תדפיסי בנק !!  חוצפה אם אין חוב אמורים להמשיך הלאה למה הם מחכים?? הם ממשיכים בחסימה לא הגיונית.

        • חסימה
          רפי | 01/05/2017 23:14

          אי אר אן חברה בעייתית שמקשה על המון אזרחים תמימים .נכנסתי לפניות הציבור והמייל שאני שולח מופיע שההודעה נחסמה .משהוא יכול לעזור ולתת לי מייל עדכני אשמח .