הלוואה הפיגור- מה לעשות ?

  • חובות
    אבי | 01/05/2011 04:58

    היאני סטודנט לתואר ראשון  בן25,היתי חייל בודד,לפני זה במשפחה אומנת,כל הזמן עובד,הבנק נתן לי הלוואות של מאה אלף שח לשכר לימוד במכללה אקדמאית כולל כיסוי מינוס הוא נתן לי הלוואות ללא פיקדונות או ביטחונות  ,היות ואני חי לבדי כעת במרכז אני מתקשה לעמוד בתשלומים כולל במסגרת המינוס שמשתולל למרות שהיא גדולה ,מה עלי לעשות?מי יכול לתת לי עזרה?וכיצד הבנק יפעל לדעתך אם המצב ימשיך כך?והכי חשוב לי לדעת למי עלי לפנות כדי למנוע הדרדרות?תודה על העזרה

    • הלוואה הפיגור- מה לעשות ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 01/05/2011 10:38

      שלום רב, פנה לבנק, הסבר מצבך האישי והכלכלי, ובקש פריסת ההלוואה לתשלומים שאתה יכול לעמוד בהם. תבהיר שלא תועיל כל תביעה מהבנק, נוכח העדר מקורות כספיים. בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • שאלה נוספת חשובה .
        אבי | 01/05/2011 14:09

        תודה על התשובה, לאחרונה אני נכנס ללחצים מחברים שיכולים להכניס אותי למאסר אם לא אשלם או שיכריזו עלי מוגבל אמצעים וכו האם הבנק יכול להוביל אותי לשם-למרות שאני בודד לחלוטין?! האם בית משפט יכול למנוע את המצב מישום שהכרזה כזו עלי תביא להגבלתי מול שאר הבנקים-שלא נדבר שאין לי צד ג להעביר משכורות ,אין לי רכוש כלל ,ואז כל עולמי יחרב עלי למרות קשיי החיים שכבר נגסו בי.אני מודה על ההעזרה ואם אפשר הרגעה.תודה רבה לעוד זילברפלד