חסימת מידע לחשבון

  • מניעת מידע על החשבון
    קובי | 23/04/2011 21:34

    שלום,האם מותר לבנק לחסום לי את הגישה למידע על החשבון?כלומר, בהנחה והוא חוסם לי את כרטיס האשראי להוצאת מזומנים או לשימוש, האם מותר לו לחסום לי גם את הגישה למערכת דפי המידע על החשבון?כמו כן, בנקים נוהגים שלא לתת מידע על חשבון המנוהל אצל בסניף אחר. האם הדבר חוקי?תודה.

    • חסימת מידע לחשבון
      עו"ד אבי זילברפלד | 24/04/2011 16:25

      שלום רב, זכות הבנק, בקרות תנאים מסויימים, לבטל לך את הכרטיס שברשותך, אף אם משמעות הדבר חוסר יכולתך להשתמש בו להוצאת מידע. פנה לבנק לקבלת כרטיס מידע בלבד. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות