בנקאות - כמה ניתן להפקיד/למשוך מחשבון נאמנות ביום ?

  • העברה בנקאית מחשבון נאמנות של עו"ד
    דנה | 10/02/2011 12:39

    זכיתי במשפט בסכום של 50000. הכסף היה אמור להיכנס אלי לחשבון מהעו"ד כבר לפני שבועיים. כל יום כשאני מתקשרת למשרד של העו"ד לשאול למה הכסף עדיין לא נכנס המזכירה כל יום מוצאת תרוץ אחר. רק היום אחרי שבועיים היא התקשרה ואמרה שבגלל שמחשבון נאמנות אי אפשר להוציא את כל הסכום בבת אחת אז יש לי שתי אפשרויות או לחכות שיזמינו פנקס ש'קים ואז תשלח לי צק על הסכום, או שכל יום היא תעביר לחשבון 6000 ש"ח. שתי האפשרויות מחרפנות אותי כי יקח אולי שבועיים או יותר עד שסכום הכסף יכנס במלואו. השאלה שלי היא האם באמת אי אפשר להעביר מחשבון נאמנות של עו"ד סכום כזה ישר לחשבון הלקוח ומה באמת עושים אלה שמנצחים בתביעה של 200000 ש"ח ויותר? בטוח יש דרך יותר קצרה

    • בנקאות - כמה ניתן להפקיד/למשוך מחשבון נאמנות ביום ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 11/02/2011 01:12

      שלום רב, חשבון נאמנות מוגבל לתנועות יומיות (הפקדה או משיכה) של עד 100,000 ש"ח. מכאן, כי אין כל מניעה להעביר לך 50,000 ש"ח במשיכה אחת, ותעמדי על זכותך לקבל מלוא הסך, ומיד ! בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות