הגשתי בקשה להסדר לעו"ד- מי מחליט בבקשה הוא או הבנק?

  • פרטי חשבון בנק
    נטלי | 07/02/2011 15:12

    יש לי בעיות בבנק יהב, ביקשתי להגיע להסדר לגבי חוב והמנהלת ממש מתנכלת לי באופו אישי , הגשתי בקשה להסדר לעורך הדין שלהם ועדיין אן תשובה מהם האם היא זאת שמחליטה? היא גם יודעת שפתחתי חשבון חדש בבנק הפועלים אך זה אפשרי ?

    • הגשתי בקשה להסדר לעו"ד- מי מחליט בבקשה הוא או הבנק?
      עו"ד אבי זילברפלד | 09/02/2011 00:59

      שלום רב, עוה"ד הינו גורם מיעץ. מי שמחליט זה "הבנק". לעיתים בדרג המחלקה המשפטית, לעיתים בדרג מנהל הסניף או אף מעליו. ניתן לדעת על פרטי חשבונות של לקוח ע"י בדיקתו באחד ממאגרי המידע הכלכליים (כגון: BDI). בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • המשך שאלה דחוף
        נטלי | 09/02/2011 15:14

        אני מחכה להסדר והם לא עונים, למרות שאמרתי שאן לי רכוש ואם נלך לפשיטת רגל הם לא יקבלו כלום האם כדאי ללכת לבר"ל ען עורך דין - קו ההגנה העיקרי שלי הוא שהכריחו אותי לקחת הלוואת הסדר לא ראלית למצבי, התרעתי על קשיים, התחננתי להסדר (30 פקסים)ופשוט התעלמו ממני אם נגיע למשפט השופט יכול להחזיר אותם למשא ומתן ולכפות את מה שביקשתימ 1000 ש"ח בחודש? או שאני מבזבזת את זמני וכספי אצל עורך דין ומשם זה יגיע גם ככה להוצאה לפועל , אז אולי כדאי ללכת לשם ישר?

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 09/02/2011 22:32

          שלום רב, הטיעון שלך לא יקנה לך, לדעתי, רשות להגן, ואת מסתכנת בהוצאות ההליך. תחסכי את הכסף להסדר העתידי או לצווי החיוב בהוצל"פ. בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

          • המשך שאלה דחוף לאבי
            נטלי | 16/02/2011 16:01

            הסדר עתידי דרך הוצאה לפועל?

            • המשך תשובה
              עו"ד אבי זילברפלד | 16/02/2011 19:13

              שלום רב, ההוצל"פ אינה עושה הסדרים, אלא קובעת צווי חיוב בתשלומים. ההסדר הוא עם ב"כ הזוכה. בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות