בנקאות - בר"ל

  • שאלה דחופה לגבי בר"ל
    נטלי | 01/02/2011 13:15

    לפני מספר שבועות התחלתי במסע התדיינות עם בנקים להגיע להסדר בכדי להימנע מפשיטת רגל ושאלתי אותך על הסיכויים, הצלחתי עם כול הנושים למעט בנק אחד שעדיין לא נתן תשובה הם חילקו את החוב הלוואה של 75000 ש"ח בנפרד , ועוד מכתב התראה לפי סעיף 81א לחוק הוצאה לפועל טרם תביעה ונתנו לי 30 יום כמובן שפניתי אליהם השאלה שלי אם צריך להגיש התנגדות זה נחשב תיק אחד? מגישים לבנק ? או אחד מהם להוצאה לפועל? אני מבינה שאם הם יסרבו אני אצטרך להגיש התנגדות האם אפשר לבד? או חייב עורך דין? וכמה בערך זה אמור לעלות לי? יש לציין שעורכת הדין של הבנק מאד מבינה ונחמדה ואמרה שהתשובה הסופית היא שלהם למרות שהיא תמכה בהצעה שלי ל 1000 ש"ח בחודש אנא תשובתך הדחופה

    • בנקאות - בר"ל
      עו"ד אבי זילברפלד | 01/02/2011 22:32

      שלום רב, לא ברור מפנייתך אם הוגשו תביעות או רק מכתבי התראה. ככל שהגשו תביעות, מובן כי יש להגיש בר"ל לכל תביעה בנפרד. אם מדובר בפתיחת תיק מימוש משכנתא - ההתנגדות הנה להוצל"פ. לגבי עו"ד - אין שום חוק שמחייב לקחת. השאלה הנה כישורייך לעשות זאת לבד, והסיכון אם לא תעשי זאת נכון. לגבי עלויות - לא ניתן להשיב, כל עו"ד ומחיריו. תבררי לגבי עו"ד העוסקים בתחום, ועשי סקר שווקים. בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • המשך שאלה דחוף
        נטלי | 02/02/2011 12:20

        בנתיים קיבלתי מכתב התראה על חוב של 75000 ש"ח ועוד מכתב התראה לפי סעיף 81 לחוק הוצאה לפועל שאם לא אגיב תוך 30 יום הם יפתחו לי תיק בהוצאה לפועל על סכום קצוב ב 18.2 - חוב של 21000 ש"ח זה אותו בנק ואותו חשבון , אני כתבתי להם מכתב בתיקווה שיסכימו להסדר כמו שהצלחתי עם ויזה כאל ובנק מזרחי יש לי ידע רחב במשפטים אמנם אני לא עורכת דין,(למדתי שנה ועזבתי) אבל יש לי כתיבה משפטית וניסוח ברמה גבוהה וכן הצלחתי לא רע עד כה אבל אני מפחדת לקחת סיכון עם בר"ל יש לי מה להפסיד אז זה בר"ל אחד ל 2 ההלוואות במידה ואני מקבלת גם כתב תביעה? למה הם מפרידים בכלל? (לא קשור למשכנתא בכלל) בתביעה של ה 21000 ש"ח הם כתבו בגלל מינוס בעו"ש וזה לא נכון זה הלוואה אפשר לדחות את התביעה נראה לך? ולהרוויח זמן? ובקשר למחיר אתה לא יכול לתת לי טווח מחירים מ... עד..

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 05/02/2011 23:32

          שלום רב, על פניו נראה לי שקיבלת 2 תביעות,ואם כמו שכתבת- את מפחדת לקחת סיכון - פני בדחיפות לעו"ד. אין לי כל אפשרות לענות ביחס לשכה"ט. כל משרד ומחיריו. בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות