בנקאות - ביטול עיקול

  • ביטול עיקול עו"ש
    רויטל | 31/12/2010 21:53

    שלום הבנק תבע אותנו , יש לנן חשבון בבנק אחר ללא אשראי ולשם מוכנסות המשכורות שדרכם משולם הכול, גנים שכר דירה וכו,,, אך אני מונעת עיקול חשבון? אפשר להגיש בקשה מראש או שזה קורה עורך דין מטפל וכמה זה עולה לי? האם זה נכון שלא כולכך מהר מאשרים עיקול עו"ש בשלב התביעה? אנא תשובתכם הדחופה מבחינת בר"ל אן לי כולכך מה להגיד זה החוב שלנו , האם כדאי לקחת עורך דין שימשוך זמן? או לחכות להליכי הוצאה לפועל ולהגיע להסכם? מצבנו הכלכלי רע, אן חסכונות,רכוש כלום - רק רוצה להימנע ממצב שאהיה מוגבלת האם עורך דין יוכל להבטיח לי זאת?

    • בנקאות - ביטול עיקול
      עו"ד אבי זילברפלד | 02/01/2011 00:48

      שלום רב, לא ניתן למנוע מראש הטלת עיקול. ככל שיוטל - ניתן לבקש לבטלו. זה נכון שלא כ"כ מהר מאשרים עקול לפני פס"ד. לגבי לקחת עו"ד - לא ניתן לומר לפני שבוחנים את כל העובדות. עו"ד שיבטיח לך שלא תהיי מוגבלת בלי שילמד כל העובדות הוא שרלטן. בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות