בנקאות - חוו"ד בבקשת רשות להתגונן

  • בקשת רשות להתגונן ללא אמצעים כלכליים
    ארז | 20/09/2010 14:36

    שלום, הוגשה נגדי תביעה בסדר דין מקוצר על חוב בנק. אני רוצה להתגונן בטענה שהסכום הנדרש מופרז ולא הגיוני. ידוע לי כי ביהמ"ש יבקש לצורך מתן רשות התגוננות חוות דעת של מומחה. איני בעל יכולות לממן חוות דעת מומחה (עם המחירים הגבוהים שהחברות לוקחות).מה עושים במצב כזה? האם לא אוכל להתגונן כי אין לי כסף לשלם לחברה לצורך בדיקת החשבון?

    • בנקאות - חוו"ד בבקשת רשות להתגונן
      עו"ד אבי זילברפלד | 20/09/2010 23:57

      שלום רב, אכן, בבקשת רשות להתגונן בד"כ לא די לבוא בטענות, אלא יש להוכיח מספרית שהסכום שגוי, וזאת עושים ע"י חוו"ד. ישנם מקרים בהם ניתן לערוך "חישוב עצמי", ולא לקחת חוו"ד. מציע שתפנה להתייעצות עם עו"ד המתמחה בתחום, יתכן ויוכל לסייע לך בנושא. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות