רשלנות של ספר

  • שאלה
    סיון | 15/06/2010 15:08

    שלום רב! ברצוני לשאול שאלה משפטית.. לפני מספר ימים עשיתי צבע וגוונים אצל הספר הקבוע שלי.. וכשהספר בא לחפוף ולהוציא את הצבע נהיה לי סימן עגול גדול על המצח וזה כתוצאה מהצבע..הספר ניסה להוציא את הצבע מהמצח שיפשף וכתוצאה מזה נוצרה כוויה גדולה בצבע שחור על המצח.. לאחר מכן הלכתי להתייעץ עם ספר נוסף כיצד להוציא את הסימן הזה כי כביכול לא ידעתי עדיין שנוצרה כוויה וזה אמר כי יש לקנות משחה של כווויות על מנת שלא תהיה דלקת בעור...כרגע יש סימן שחור גדול על המצח ולא נראה לי שזה יעבור .אני בחורה בת 29 ואני לפני חתונה הדבר מאוד מציק.. שאלתי היא :האם אני יכולה לתבוע את הספר או שהסיכוי קלוש וכדאי לוותר?ואם כן כדאי לתבוע האם אפשר לדעת מה הסכום שהספר יכול לפצות אותי?מה הנורמה?

    • רשלנות של ספר
      עו"ד גיל קראוס | 15/06/2010 16:27

      סיוון שלום, אם נותרה לך כוויה או צלקת עקב רשלנות הספר, עומדת לך עילת תבעה נגדו. לגבי גובה הפיצוי, יש משמעות גדולה לעובדה האם יישאר במקום הכוויה סימן כלשהו או לא. וודאי כי מבלי לבדוק את מלוא הנסיבות וכן ללא תשובה לשאלה האם תיוותר במקום צלקת לצמיתות, לא ניתן להעריך את גובה הפיצוי האפשרי.

      • המלצה
        סיון | 15/06/2010 16:52

        אני אשמח לקבל המלצה על עו"ד טוב המטפל בנושאים אלו...