לצערך אין לך- ותיהיה בטוחה שלנתבעת יש את תיק המל"ל

  • בעיה בנושא תאונת דרכים שהיא תאונת עבודה עבור
    עו"ד צעירה בבעיה | 13/06/2010 23:05

    עבור עו"ד יקי רנד שלום רב, יש לי בעיה שמציקה לי זמן רב ואין לי מושיע... אני מטפלת בתיק של אדם שנפל מרמפה של משאית זו תאונת דרכים שהיא תאונת עבודה הינו במל"ל ופסקו אפס אחוזי נכות. הגשתי ערעורים והגעתי לביה"ד יש פה בעיה עם הקש"ס בין הפציעה בברך לבין התאונה רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את החיוב להציג את פסיקת המלל בבימ"ש בתיק ת"ד? אנא עזרתך האדיבה

    • לצערך אין לך- ותיהיה בטוחה שלנתבעת יש את תיק המל"ל
      עו"ד גם צעיר | 14/06/2010 00:25

      המלא. הרי הנתבעת מבקשת וס"ר נכון, אז באמצעות הוס"ר פונים גם לביטוח לאומי ומבקשים את תיק המל"ל המלא של התובע, ושם יראו שוועדה קבעה לו 0% ויותר מזה יצא שאת ניסת להסתיר זאת. אין לך מה לעשות קיבעות המל"ל בתאונת דרכים מהוות קביעה עפ"י דין אלא אם תגישי בקשה להביא ראיות לסתור דבר שבימ"ש רק במקרים קיצונים (בד"כ בנכויות גבוהות) יהיה מוכן. מעניין אותי לדעת, האם הנתבעת הכירה בחבות? או שהיא תאונות שזה בכלל לא תאונת דרכים.

    • קביעת המל"ל כמחייבת בתאונת דרכים ועבודה
      עו"ד חני דקל אלבז | 14/06/2010 19:04

      ראשית, כדאי להמתין להחלטת בית הדין האזורי... שנית, במקרים חריגים ניתן להגיש לבית המשפט בתיק תאונת הדרכים בקשה להביא ראיות לסתור את קביעת המל"ל. בהצלחה.

      • תודה אנשים טובים/ קולגות ישר כוח
        עו"ד | 14/06/2010 21:58

        אני אוכל להביא לסתירה את חוו"ד שהראתי למלל והם לא קיבלו- לדוגמא? יש לכם במקרה פס"ד עקרוני שמדבר עם הסתירה? תודה על פועלכם