נזיקין, מומחה בית משפט

  • שאלה בנושא תאונת עבודה.
    ילין | 10/06/2010 18:44

    ערב טוב! קרתה לי פגיעת נזיקין לא רצינית ואני עושה תביעה משפטית הלכתי למומחה מטעמי ונקבעו לי 15% נכות +המומחה מטעמי קבע לי ניתוחים עתידיים. בית המשפט החליט לשלוח אותי למומחה מטעמו על-מנת שאני לא אתבע את הנתבעים בעתיד, המומחה מטעם בית המשפט קבע לי 6% נכות וכתב שאין שום צורך בניתוחים עתידיים שכן יצא שכרי בהפסדי. האם אני יכולה לפסול את החלטת המומחה מטעם בית המשפט (בעניין 6%)?? ולבקש שחייבו את הנתבעים על סכום הניתוחים שהמומחה שלי קבע לי (15%)?? האם בית המשפט נישל את חוות הדעת הרפואית שלי מהתביעה מאחר והייה הסכם בין עו"ד שלי ל ע"וד של הנתבעים שאני אלך לבדיקה לא סירבתי ואף הנתבעים שלמו את כל הסכום של הבדיקה... כמו כן אציין שנמנעתי מללכת לבדיקה כשנה עד שע"וד שלי ננזפה האם זה מערער את אמיתות הבדיקה?? מודה לכם מאד

    • נזיקין, מומחה בית משפט
      עו"ד חני דקל אלבז | 10/06/2010 21:42

      לפי תיאורך, כרגע השלב הוא הגשת תחשיבי נזק מטעם הצדדים. ולכן, תפקיד עוה"ד שלך הוא לשכנע את בית המשפט מדוע חוות הדעת מטעמך עדיפה על זו של בית המשפט, והיו דברים מעולם. בהצלחה.