תאונת עבודה

  • תאונת עבודה
    אבי | 10/06/2010 15:31

    אני בתאונת עבודה חצי שנה כבר, המעביד נתן לי טופס 250 והכיר בתאונת עבודה שניגרמה לי.אני עדיין בעניין ביטוח לאומי מתעסק נתנו לי 20 אחוז זמני לחצי שנה והרערתי הערער התקבל וצריכים לקבוע לי וועדה נוספת.השאלה שלי עם אני יירצה לתבוע את חברת הביטוח של העבודה ומצידו הוא אומר שזה היה רשלנות שלי ואני אומר שלא יש בעיה פה האם אפשר להגיע להסכם כלשהו או שאני יכול לתבוע את החברת ביטוח של העבודב בלי לחשוש או שאפשר להגיע להסכם בין העורך דין שלי לפני בית משפט?שאלה אחרונה ביטוח לאומי שילם לי 90 יום דמי פגיעה וכבר 3 חודשים אני בלי משכורת אני צריך להמשיך את החופש על חשבון ימי המחלה שלי נכון?

    • תאונת עבודה
      עו"ד גיל קראוס | 15/06/2010 16:05

      אבי שלום, אם לטענתך התאונה נגרמה עקב רשלנות מצד המעביד, אתה יכול לתבוע אותו ואת חברת הביטוח שלו. פעמים רבות נעשה ניסיון לפני תביעה משפטית לנהל מו"מ וחלק מהתיקים נסגרים בפשרה לפני תביעה משפטית. מבחינת ימי המחלה, אם ביטוח לאומי לא אישר לך נכות זמנית של 100% לתקופה זו של ימי המחלה ואין לך ביטוח אובדן כושר עבודה, אופציה טובה על מנת לקבל שכר היא מימוש ימי המחלה הצבורים.