נזק לדירה שכורה

  • נזק לדירה שכורה
    KARIN | 10/06/2010 12:29

    שלום רב! שמי קארין אני בת 24 מתל אביב אני משכירה דירה בתל אביב כבר 5 שנים המקרה שלי הוא כזה: לפני כשבוע התפוצץ צינור של הבנין שעובר דרך הדירה שלי אמלינו זה דירות סטודיו מחולקות! עכשיו נגרם לי נזק המזרון האורטופדי שלי נהרס נספג בצואה מה שזה לא יהיה כנראה צינור ביוב או מים ופשוט בכמה שעות נהיהי עובד סירחון אני לא ישנה בדירה מאז חמישי שעבר! שבוע עד היום! יש לי כאבי גב אני עובדת ומחלקת את עצמי בין דירות של חברים הגשתי קבלות לבעל הדירה אמרו לי שאי לא מבוטחת להם יש ביטוח לדירה אני צריכה לשלם היום שכ"ד מה עלי לעשות כולם אמרו ליש אני חייבת להיות מוגנת שיש לי חוזה שאני נפגעתי ובעל הדירה צריך לטפל בי אם הזנק וא של הבנין אז אחרי שיפצו אותי יפנו הם לבעל הבנין ויחלק איתו את ההוצאות אני לא קשורה לזה אני רק שוכרת דירה! אמרו לי שאותי לא צריך לעניין מי אשם הבעל דירה בעל הבניין או כל הדירותה קנויות אני נפגעתי כרגע בעל הדירהשלי צריך לטפל בי! מה עלי לעשות בבקשה האם לשלם שכירות היום?! תודה על כל עזרה יום מקסים!

    • נזק לדירה שכורה
      עו"ד חני דקל אלבז | 10/06/2010 17:26

      לא ניתן לענות על השאלה מבלי לבחון החוזה ותנאי. בהצלחה.