משך ההליך בבית משפט

  • עינוי דיו
    רות | 06/06/2010 22:32

    בשנת 1999 בעלי עבר תאונת דרכים שלא באשמתו,ויש לו 50% נכות כולל נכות נפשית, בשנת 2003 התיק ניכנס לבית המשפט השלום בעכו ומאז התחילה ההתעללות בנו מצד השופטת (אני לא רוצה לנקוב בשמה).3פעמים נשלחנו לבדיקה אצל פסיכאטרי שבית המשפט מינה כי כך ביקשו מהחברת ביטוח,למרות התנגדותנו וטענו שפעם אחת הפסיכאטרי קבע לבעלי נכות וזה מספיק,הגיע שלב ההוכחות ושם היה ממש קירקס כול 'דיון בא עורך דין אחר ושיקר לבית המשפט, השופטת החליטה ששני הצדדים צריכים להגיש סיכומים התובע שזה אנחנו תוך 20 יום והנתבעת לאחר 60 יום, וההחלטה היתה מחודש 7 אנחנו היגשנו סיכומים בזמן, וחברת הביטוח כמובן לא,השופטת נתנה להם עוד ערכה וגם אז הם לא הגישו,והשופטת שוב נתנה להם ערכה ושוב לא הגישו,חברת הביטוח הגישה את הסיכומים רק ב16.3.2010 ,ומהדיוןהאחרון עבר כימעט שנה,ועכשיו אנחנו מחכים לפסק דין שאלוהים יודע מתי ינתן בידי השופטת, אני ובעלי מרגישים מאוד פגועים ממערכת בית המשפט.זאת ממש התעללות מה שאנחנו עוברים , ועינוי דין ,כול מה שחברת הביטוח רצתה השופטת קיבלה ואותנו דחתה למרות התנגדותנו,מאז התאונה של בעלי עבר כבר 11 שנה,ומתוך זה התיק נמצא בבית המשפט 7 שנים, המצב של בעלי רק החמיר כתוצאה מהטיפול של בית המשפט בתיק וההתעללות שאנחנו עוברים מצד השופטת,וחברת הביטוח,נעשה לנו עינוי דין. שאלתי היא מה אני יכולה לעשות בעניין זה? למי אני צריכה לפנות? ואים אני יתלונן על אותה שופטת היא לא תתנקם בנו?כי לנו אפסו הכוחות להתמודד עם בית המשפט. בתודה מראש רות

    • משך ההליך בבית משפט
      עו"ד חני דקל אלבז | 07/06/2010 09:42

      משאלתך ניתן להבין כי אתם ממתינים רק לפסק הדין וזהו תפקידו של עורך הדין שלך לזרז ההליך ולרשום גם הנימוקים שתיארת למשך הזמן בו מתקיים ההליך. כרגע לא הייתי מציעה לעשות דבר אלא להמתין לתוצאות פסק הדין. בהצלחה.