למוטי

  • תאונת דרכים קלה
    מוטי | 01/06/2010 17:50

    שלום, אוטובוס אגד פגע ברכבי בצורה קלה. האשמה חד משמעית על הנהג, אלא שהוא ברח. פניתי לפניות הציבור של אגד, ששלחו לי מייל שהעניין בבירור. היום ביקשו שאצור קשר עם השמאי. מה זה אומר? האם כשהוא ישום את הנזק, בוודאות יחזירו לי את הכסף? או שאז רק יאמרו לי שהנהג מכחיש? כי חבל לי על יום עבודה. האם יש דרך - הנזק לא גדול, מדובר בפגיעת צבע בלבד - שאגד תשלם לי את הסכום, בלי להגיע לבית המשפט, ובלי לבזבז זמן ועו"ד? תודה

    • למוטי
      רועי אייל,עו"ד | 01/06/2010 18:23

      אני מניח שלאחר ששמאי של "אגד" ישום את הנזק הם יחזירו לך תשובה וזאת לאחר ברור עם הנהג. במידה והנהג יכחיש ולא תהא מעוניין להגיש תביעה בתביעות קטנות(בהנחה שאכן הנזק הוא קטן) תוכל לפנות בכתב לבד או באמצעות עו"ד למחלקה המשפטית של אגד במכתב מסודר ומפורט תוך תאור השתלשלות הענינים והתאונה. באם יש עדים שיתמכו בגרסתך כי נהג האטובוס אשם דאג לציין זאת. בהצלחה.