תביעת נזיקין

  • תביעת נזקין
    אסתר | 01/06/2010 09:08

    שלום רב, לפני כחמש שנים כאשר למדתי באוניברסיטה נפל עלי שולחן וחתך לי את הקרסול. הייתי צריכה תפרים ועכשיו נשארה לי צלקת שמדי פעם מפריע לי כאשר אני נועלת נעליים מסוימות. לצערי, לא הוגשה תביעה ונראה לי שהאוניברסיטה גם לא רשמה דיווח על כך. האם אני עדיין יכולה להגיש תביעה נגדם? אני יכולה להביא עדים ונראה לי שיש לי עוד את הטופס מחדר מיון תודה רבה

    • תביעת נזיקין
      עו"ד אסף אליה | 01/06/2010 11:35

      עקרונית ניתן לתבוע לאחר חמש שנים שכן תקופת ההתיישנות היא שבע שנים. השאלה המהותית היא האם תוכלי להוכיח את יסודות העילה.

    • לאסתר
      רועי אייל,עו"ד | 02/06/2010 09:52

      אסתר שלום, תביעת נזיקין ניתן להגיש עד 7 שנים ממועד התאונה - אז תחול התיישנות על התביעה. מכיוון שאת מתקרבת לתקופה זו כדאי להתחיל לפעול. יש לבחון מה הנזק (מבחינת אחוזי נכות) שנותר בעקבות התאונה, לרכז עדויות, לבחון את שאלת האחריות של האוניברסיטה או מי מטעמה ולברר מי המבטחת בביטוח אחריות כלפי צד ג'. אציע לפנות לעו"ד המתמחה בתביעות אלו. בהצלחה.