עו"ד יקר

  • מכתב דרישה לדוגמה
    עו"ד | 31/05/2010 21:37

    אני זקוק למכתב דרישה לחברת ביטוח בגין נזקי גוף שנגרמה ללקוחה שלי. אינני מטפל בנזיקין אך אשמח לסייע לה במכתב דרישה. משהו בסיסי ביותר. תודה אודה לשלוח לי למייל s_nshay@walla.co.il

    • עו"ד יקר
      תמר | 31/05/2010 23:44

      עו"ד יקר, לא ברור מבקשתך באיזה מכתב דרישה מדובר ואיזו תאונה זו (האם פלת"ד או תביעה נזיקית רגילה?), האם אתה זקוק לדוגמה של מכתב דרישה ראשוני לחב' ביטוח או למכתב דרישה לתשלום תכוף בפלת"ד (נוסח סטנדרטי נמצא בתקנות)? אנא פרט יותר כדי שאוכל לסייע לך. תמר

      • מכתב דרישה לחברת ביטוח - תביעה נזיקית רגילה
        עו"ד | 01/06/2010 08:26

        היי תמר.... אני זקוק למכתב דרישה לחברת ביטוח תאונה נזיקית רגילה. שאלה נוספת. הנפגעת היא ילדה בת שנתיים, אמא שלה היא הלקוחה, האם יש לציין במכתב כי מדובר בקטינה? או הייצוג הוא של האם כאפוטרופוסית של הילדה? תודה לך מקרב לב