היכן להגיש את הבקשה

  • היכן להגיש את הבקשה?
    אבינועם | 31/05/2010 18:37

    שלום רב, נפגעתי בתאונת פגע וברח ברח' מנחם בגין בתל אביב ובכוונתי לתבוע את קרנית בעתיד. כרגע אני מעוניין להגיש לביהמש בקשה לתשלום תכוף. לאיזה בימ"ש עליי להגיש? אני מתגורר בכרמיאל, בצפון. האם אהיה חייב להגיש באותו בימש גם את התביעה העיקרית? יש אפשרות להגיש בצפון מכיוון שקרנית היא גוף מדינה? תודה

    *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין באזור הצפון

    • היכן להגיש את הבקשה
      עו"ד אסף אליה | 01/06/2010 12:02

      אם פגיעתך כה קשה שאתה זקוק לתשלום תכוף, כדאי מאוד שתפנה לעו"ד העוסק בתחום. מכל מקום אתה קודם כל צריך להפנות דרישה לתשלום תכוף לקרנית, ואם זו תשיב בשלילה אז תוכל להגיש בקשה לבית משפט. אם קרנית היא הנתבעת היחידה לפי מיטב ידיעתי הסמכות היא בתל אביב.