פיצוי תאונת דרכים, ללא נכות

  • תאונת דרכים- דחוף מאוד
    ל | 31/05/2010 16:11

    עברתי תאונת דרכים לפני שנה , לא אושפזתי ולא נקבע לי נחות. עדין אני מבקש פיצוי על כאב וסבל. מה ההלכה או הפסיקה לגבי פיצויים לכאב וסבל ללא נחות או אישפוז. כן הייתי בחופשת מחלה קרוב ל3 חודשים. אודה לכם מאוד על עזרכתם. אנא ציינו את הפסיקה המתאימה ואת ההלכה בעניין. תודה רבה, ליאור .ז

    • פיצוי תאונת דרכים, ללא נכות
      עו"ד חני דקל אלבז | 31/05/2010 17:01

      ראשית, מגיע לך פיצוי על ימי המחלה. בנוסף, בהתאם לפסיקה ולתקנה 2(ב) - גם ללא נכות, בית המשפט יכול לפסוק, בהתאם לנסיבות המקרה, עד 10% (בערך 15,000 ש"ח). בהצלחה.

      • האם יש פסק דין מנחה בעניין?
        ל | 01/06/2010 11:05

        תודה רבה על תשובתך עו"ד אלבז. אך שאלתי היא האם יש פסק דין מנחה? אם כן אודה לקבלתו.