בשלב ראשון כדאי לדבר איתם בלשון נעימה...הלא כן ?

  • עשיית צרכים ברשות רבים
    אאא | 29/05/2010 18:49

    שלום רב, ישנם שכנים ממוצא אתיופי אשר עושים את צכריהם בחצר הבניין למי ניתן לפנות בנושא על מנת שדבר זה יפסק

    • בשלב ראשון כדאי לדבר איתם בלשון נעימה...הלא כן ?  לת
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 30/05/2010 00:11

      • נעשה אך ממשיכים
        אאא | 30/05/2010 07:23

        דבר זה נעשה אך הם ממשיכים לעשות דבר זה וגם ילדות עושות זאת באור יום פשוט זוועה (הרי ידוע שדבר זה מביא מחלות וגורם למחלות מדבקות ) למי ניתן לפנות תודה

        • עשיית צרכים ברשות הרבים
          עו"ד גיל קראוס | 01/06/2010 16:31

          אם מדובר בתופעה גבוהה, אולי ניתן לפנות לרשות המקומית שתנקוט אמצעים בעניין.