תשובה

  • לעו"ד רועי אייל- שוב בעניין הפיכת פס"ד
    אני | 23/05/2010 23:53

    לצערי, לא אוכל להגיש ערעור משום שעברו חודשים לא מעטים מאז המשפט. הייתי יכולה לחיות בשלום עם פס"ד לרעתי בידיעה שזה באמת מגיע לי ושהטעות היתה שלי. קשה לי עם החוויה שאבי ואני עברנו בבית המשפט ועם שופטת שהיתה מוטה (והיתה צריכה לפסול את עצמה מראש עוד בטרם הדיון ולהורות למזכירות ביה"מ להעביר את הדיון לשופט אחר, וגם מזכירות ביה"מ לא היתה אמורה להעביר אליה את התיק), סתמה לי את הפה ולא אפשרה לי לדבר על אף הראיות שהוכיחו את צדקתי. בשעתו חשבתי שהשופטת מכירה את הנציג מדיונים אחרים , אולם, רק בדיעבד התחוור לי שמדובר ביותר מכך. זה כנראה אבוד, אבל שאלתי גם לגבי ניהול תיק בצורה רשלנית של חברת הביטוח שביטחה אותי ביום התאונה והורתה לי לנקוט בפעולות שהיו בעוכריי בסופו של דבר. האם ניתן לעשות משהו נגדם?. היכן מתלוננים נגד נציג של חברת הביטוח שביטחה אותי והתנערה ממני עד המשפט ושהחליט על דעת עצמו לצוץ בבית המשפט (למרות שסירבנו לנוכחותו בדיון) ולהפריע לנו במהלך הדיון?. שוב סליחה על השאלות הרבות. בתודה מראש.

    • תשובה
      עו"ד רועי אייל | 24/05/2010 12:29

      שלום רב, תאורתית ניתן להתלונן על חברת הביטוח מול המפקח על הביטוח וכמובן שתמיד עומדת בפנייך האפשורת להגיש נגדה תביעה ברשלנות מקצועית.