טיפולים רפואיים לאחר תאונה

  • טיפולים רפואים לאחר תאונת דרכים וקבלת פיצוי
    רועי | 22/05/2010 23:51

    נפגעתי לפני שנה בתאונת דרכים שהיא גם תאונת עבודה. הגשתי תביעה לחברת הביטוח וסגרתי פיצוי על 10,000 ש"ח אני עדיין סובל מכאבים וככל הנראה אצטרך לעבור ניתוח- האם ביטוח לאומי יחזיר לי את ההוצאה של הניתוח. יודגש כי אין ספק לקשר בין התאונה לבין הצורך לניתוח זה ברור. השאלה שלי האם עצם זה שכאילו קבלתי פיצוי מחברת ביטוח סוגר לי את קבלת ההחזר מביטוח לאומי

    • טיפולים רפואיים לאחר תאונה
      עו"ד גיל קראוס | 25/05/2010 16:18

      רועי שלום, המוסד לביטוח לאומי אמור לשאת בהוצאות הרפואיות שנגרמו וייגרמו לך עקב התאונה, כאשר מדובר בתאונת עבודה. עצם העובדה שסגרת את התביעה מול הביטוח איננה משנה עובדה זו. יחד עם זאת, צריך לקשור כמובן בין התאונה ובין הניתוח ובנוסף ההנחה היא שמדובר בניתוח שמתבצע ברפואה הציבורית ולא הפרטית.