תאונה בקניון

  • מעדתי בקניון
    סבתא'לה | 16/05/2010 04:20

    בסופ'ש בעת הליכה בקניון בעיר מעדתי . משם נלקחתי לחדר מיון בבי"ח והיה חשש לסדק בשורש כף היד. הוחלט לאחר הצילום שלא לגבס והומלץ על מנוחה. המקום נמצא בשלבי שיפוצים ובמקום בו ארע הנפילה היה פרוס שטיח ללא אמצעי הזהרה. בהליכתי עליו [אין דרך לעקוף אותו] שקע השטיח וגרם לאי יציבות שהביא לנפילתי. מיד הזעיקו בעלי החנויות באזור את מנהל האחזקה של הקניון. נלקו פרטי האישים. לא תעדתי זאת מאחר ומהרנו לנסוע לחדר מיון בהמלצת מנהל קופ"ח.[שישי בצהרים אין רופא והתבקשתי לנסוע מידית לשם]. עד להגעי לבי"ח היד התנפחה מאד. למחרת הנפילה התגלו סימני מכות יבשות על צד שמאל של גופי. היד מאד כואבת ומונעת ממני להשתמש בה אף בנהיגה. אני עומדת להגיע אל רופא המשפ' לקבלת טופס 17 זיכוי לבי"ח ותעודת מחלה. מה עלי לעשות ואת מי לתבוע?? חשוב לציין שרק בעקבות נפילתי נשלחו אנשי אחזקה למקום האירוע על מנת למתוח את השטיח הפרוס על מקום הוצאות האריחים. והושמו קונוסים כאמצעי הזהרה. עדים היו בעלי החנויות בסביבה [והקהל..]שאף דאגו ברגעים הראשונים לרווחתי ואף ציינו בפני שאני לא הראשונה שמועדת שם. צר לי על הנפילה אולם אין לעבור על כך לסדר היום. גם הכאבים ביד מטרידים. אודה על מענה וההתייחוסת.

    • תאונה בקניון
      עו"ד גיל קראוס | 18/05/2010 13:27

      צהריים טובים, על פניו, מהסיפור שאת מתארת, בהחלט עומדת לך עילת תביעה נג דבעלי הקניון והמחזיקים במקרקעין. ראשית, בררי את פרטי בעלי הקניון. בנוסף, הייתי מציע שתגשי למקום ותצלמי אותו לאחר התיקון וכן שתקחי כבר כעת עדויות בכתב מכמה אנשים לאירוע, על מנת שאחר כך הדברים לא יישכחו. אני מציע כי תתיעצי בעניין עם עורך דין בתחום הנזיקין.