נזק לרכב

  • נזק לרכב
    איליה | 12/05/2010 14:45

    שלום רב, לפני כחצי שנה נסעתי ברכב שלי וברמזור נכנסתי ברכב שהיה לפני מאחור. הפגיעה היה ממש קלה, לא ראיתי ברכב שלו שום נזק, אולי לוחית מספר היתה טיפה עקומה. בכל זאת החלפנו פרטים. היה לי ביטוח צד ג' והתפלאתי כשאחרי כמה חודשים התקשרו אלי מחברת ביטוח שלי ואמרו שיש נגדי תביעה על סך 1400 ש''ח, שזה 1000 ש''ח השתתפות עצמית ו400 שכר טרחת עו''ד, שיש להם דו''ח שמאי של חברת ליסינג התובעת, קבלות על תיקונים וכו' אך סירבו להציג לי אותם. אני בטוח שהנזק שעשיתי לרכב היה מזערי ולא שווה את הסכום הזה, האם אני חייב לשלם להם או שיש דרך להקטין את הסכום? תודה

    • נזק לרכב
      עו"ד גיל קראוס | 13/05/2010 16:53

      שלום רב, תוכל לבקש לעיין בדו"ח השמאי ולבחון את האמור בו. רק אם תוכל להוכיח שהנזקים אכן אינם קשורים לתאונה, אז תוכל להימנע מתשלום.