שכנה גורמת נזקים לרכב

  • נזק לרכוש
    רביד $ | 10/05/2010 16:46

    האם שכנה שזורקת אשפה מהחלון למכונית שלי ופעם בשבוע מטרידה וזורקת קפה/תה/מיץ על הרכב והאוטו כל הזמן אמור לעבור שטיפות והצבע התחלף לצבע אחר האם הם גורמים לנזק ידוע לי שזאת אותה אחת אין לי הוכחות מצולמות למרות שיש לי רק צילום של הנזק כל פעם הם שורטים את הרכב ומדביקים מסטיקים האם יש אפשרות לתבוע אותה על נזקין לרכב?האם גם כשהיא מחנה את רכבה ליד שלי ובכוונה פותחת דלת בכדי לגרום לקילוף הצבע ולמכות בדלתות זה נזק ויש אפשרות להגיש תביעה על כך ? כמו כן היא תמיד חוזרת על עצמה שזה לא היא וקל לה להתחמק מהעובדות הפעם חשוב לי לא לוותר כי זה עבר כל גבול חוזר על עצמו המטרד מה כדאי לעשות ? תודה רבה

    • שכנה גורמת נזקים לרכב
      עו"ד יקי רנד | 10/05/2010 20:50

      שאלתך היא למעשה לא משפטית, מאחר וברור כי הנזקים אשר השכנה מסבה לך, הינם ברי תביעה. שאלתך היא בעצם, כיצד תוכל להוכיח במשפט, כי השכנה היא האחראית לנזקים אלו. ניתן לעשות זאת במספר דרכים, כמו התקנת מצלמה נסתרת ברכבך, צילום שלה בשעת מעשה, אולי היעזרות בעדים אשר הבחינו במעלליה, הקלטה שלה וכך הלאה. ניתן גם לפנות בתלונה למשטרה, שכן מדובר בעבירה פלילית של ממש, אם כי סביר להניח כי ברגע שיוודע לה דבר התלונה והיא תזומן להעיד בנושא, היא עלולה להיות זהירה יותר בצעדיה, דבר אשר יקשה עליך ב-"לכידתה".