תביעת נזיקין

  • תביעת נזיקין עם בקשת חשיפה של משפט בדלתיים סגורות
    טוני | 09/05/2010 14:04

    שלום, ביצעתי תביעת נזיקין מול אדם שתקף אותי פיזית ומילולית. (בהליך הפלילי הוכחה אשמתו ולכן פניתי למישור הניזקי) עו"ד מטעמו הגיש בקשה לחשוף משפט בדלתיים סגורות (הליך פלילי)שניהלתי לפני כ- 15 שנה יתרה מכך עו"ד מטעמו פרסם בבקשה שמות המעורבים וכן את פסק הדין מההליך בדלתיים סגורות ברצוני להבין: 1. האם מותר לעו"ד טרם קבלת אישור בית המשפט לציין שמות מההילך בדלתיים סגורות ? 2.האם מותר לעו"ד טרם קבלת אישור בית המשפט לציין את פסק הדין ואו החלטת בית המשפט ? 3. במידה והתשובה הינה שאסור לנ"ל לבצע שימוש שכזה (כפי שאני מבין זאת ...) אילו כלים עומדים לרשותי - האם דיווח ללשכת עורכי הדין על עניין אתי ? האם יש לי אפשרות לתבוע אותו ? 4. העניין שבגינו הנ"ל מנסה לעשות שימוש אינו רלווטי כלל לעניין תביעת הנזיקין ויכול לגרום לי נזק במידה ויהיה ידוע בציבור מבחינת מקומות עבודה חשיפה וכו - כיצד עליי להתמודד ולהציג את הטיעונים אל מול השופט בברכה, טוני

    • תביעת נזיקין
      עו"ד גיל קראוס | 11/05/2010 17:26

      ערב טוב, על פניו, אם מדובר בבקשה שחשופה לעיני כל, יש בעיה לצרף את פסק הדין שניתן בדלתיים סגורות. קודם כל בקש מבית המשפט שיגנוז את פסק הדין או לכל הפחות שידאג לחיסיון שלו ואי חשיפתו. מעבר לכך, הגש התנגדות לצירוף פסק הדין בהיותו לא רלוונטי להליך שבו נקטת.