הוספת משדר סלולארי

  • הוספת משדר סלולארי בחדר לידי
    דוד | 05/05/2010 09:54

    שלום רב אני עובד מזה כ-3 שנים בחברה ולפני שנתיים וחצי הועברנו לבניין חדש. התלוננו שלא הייתה קליטה בטלפונים ואחרי זמן מה העניין הסתדר באורח פלא. לאחרונה התברר שפשוט הציבו משדר של חברת סלולאר בחדר לידי המופרד ממני בקיר גבס וכמו כן 3 אנטנות מעל התקרה האקוסטית. את המשדר הציבו בשקט בזמן שהיינו בחופש כך שלא ידענו על קיומו. אנשי הצוות היושבים בביניין סובלים ממיגרנות, חולשה ועייפות כרונית, וזה כולל אותי. אני חשוף לקרינה הזאת מעל שנתיים ואני לא יודע מה ההשפעות לטווח הארוך. למי ניתן לפנות בנושא? האם יש עילה לתבוע את החברה? בתודה מראש

    • הוספת משדר סלולארי
      עו"ד גיל קראוס | 05/05/2010 15:59

      דוד שלום, אם אכן ניתן יהיה להוכי שהמשדר מפיץ קרינה בערכים לא תקינים וכי קרינה זו עשויה לגרום לכם לנזקים כאלו ואחרים, בהחלט אפשר ועומדת לכם עילת תביעה. ישנם גורמים מומחים אשר עוסקים בבדיקת קרינה והפצתה ותוכל לפנות אליהם על מנת שיבדקו את המשדר ויחוו את דעתם. תוכל גם לנסות ולבקש מהחברה שתעשה זאת.