ערעור לבית המשפט המחוזי

  • ערעור לביהמ"ש המחוזי בשאלה משפטית בלבד!!!
    אנונימי | 26/04/2010 18:35

    הגשתי נימוקי ערעור לוועדה הרפואית של משרד הביטחון שם קבע לי הרופא המומחה מטעמי בעל שיעור קומה 50% נכות, הוועדה הראשונה קבע לי 15%.אולם בדף ההסבר נאמר שהם יכולים גם להוריד את אחוזי הערעור שנקבע על ידם, וערעור לביהמ"ש המחוזי יעשה רק בשאלה משפטית...את זה אני לא מצליח להבין, הרי העניין הוא עניין רפוא גרידא, אז מה היא בדיוק שאלה משפטית???אודה על הדסבר

    • ערעור לבית המשפט המחוזי
      עו"ד גיל קראוס | 27/04/2010 15:27

      צהריים טובים, כאשר מדובר על ערעור בשאלה משפטית, הכוונה היא רק כאשר נפלה לטענת המערעור טעות כלשהי בשיקול הדעת הרפואי או שלמשל מסמך מסוים לא עמד בפני הוועדה. הערעור הוא לא רפואי בטענה שהרופא שלי קבע לי נכות גבוהה יותר, אלא רק בשאלה משפטית כאמור.