בקשה לתשלום תכוף

  • בקשה לתשלום תכוף
    עורך דין צעיר | 19/04/2010 15:37

    חברי יקרים. 1. האם לבקשה לתשלום תכוף הערוכה לפי טופס 2 ותקנה 6 לתקנות תשלומים תכופים בפלת'ד צריך להוסיף תצהיר של המבקש כבקשת חוק הפלת''ד, או שמא הבקשה בעצמה היא משמשת כבקשה וכתצהיר ביחד ? 2. האם צריך להוסיף עוד סעיפים לטופס הבקשה כאמור או ללכת לפי קביעת התקנות וזהו, וכמובן בצירוף ההזמנה לדין, באם יש להוסיף עוד סעיפים, על איזו ניתונים הדגש ? אילו סעיפים חשוב לציין ? 3. מה הכוונה בחוק הפלת''ד ותקנותיו שאת הבקשה יש להגיש לפי הסמכות המקומית של ביהמ"ש על אף האמור בתקנות סד"א בעניין זה, לפי מה אני צריך להגיש את הבקשה אם כן ? לפי כתובת הנפגע / מקום התאונה / כתובת חברת הביטוח ??? תודה רבה.

    • בקשה לתשלום תכוף
      עו"ד גיל קראוס | 21/04/2010 17:12

      צהריים טובים, אין חובה לצרף לבקשה תצהיר נוסף, אלא אם ברצונך להוסיף פרטים שלדעתך חשובים. כך גם לגבי הוספת סעיפים בבקשה עצמה - אם נראה לך שיש פרטים חשובים שכדאי להוסיף אותם - אל תהסס. מאחר והבקשה היא נגד חברת ביטוח, ניתן להגיש אותה למעשה בכל בית משפט, בגבולות הסביר (אם הנפגע הוא תושב ת"א, עשויה להיות בעיה אם תגיש את הבקשה באילת).

      • תודה רבה לעו''ד גיל קראוס
        עו"ד צעיר | 21/04/2010 17:54

        תודה רבה לך עו''ד קראוס ולכל הצוות, חיזקת לי את כיוון המחשבה שלי שאכן הבקשה הינה משמשת גם וגם כמצוות התקנות בפלת''ד. תודה. עו"ד צעיר.