רשלנות באבחון נזילה

  • רשלנות חברת***צונזר ע"י המערכת***
    barda22 | 12/04/2010 15:23

    ב-5/2/10 פניתי לחברת ***צונזר ע"י המערכת***במסגרת ביטוח דירת אימי והודעתי על כך שדרת אימי מוצפת מים ללא הפסק,השעה היתה 8.30 לאחר מספר שיחות טלפון הגיע כעבור שעתיים נציג החברה אבחנתו היתה שהנזילה היא מצינור מים חמים הוא סגר את מגוף החמים גבה כסף ללא קבלה והלך ,למרות שהדירה המשיכה להיות מוצפת עוד ועוד.נסיתי שוב להשיג את נציגי החברה נואשות לקבל פיתרון ולא קיבלתי מענה .רק כעבור כ-4 שעות כשהגעתי לדירת אימי וראיתי שהיא באפיסת כוחות מנסה לנקז את המים הרבים (מדובר באישה בת 80 חולה מאד),לאחר מספר נסיונות הבנתי שההצפה מגיעה מדירת השכנים דרך קיר משותף ,סגרתי את השיבר הראשי של השכני ואז ההצפה חדלה והצלחנו לנקז בהדרגה את כמות המים הגדולה מהדירה של אימי.ברצוני לבדוק האם יש מקום להגיש תביעת פיצוי לא רק על הנזק הפיזי בדירה אלה גם על האיבחון הלקוי והרשלני של נציג החברה.ברצוני לציין שלאחר מספר ימים אימי חשה כאבים ברגליים ניגשה לרופא ולצילומים לרועה מזלה היא נפלה בחדר הרנטגן בגלל כשל ברגליה נחבטה בראשה תפרים מכות יבשות דימום בראש ועד היום היא בשיקום בבית חולים בית רבקה לאחר אישפוז של שבוע בבילינסון אבקש את עזרתכם בברכה (בנושא הנפילה בבלינסון פניתי באתר בפורום רשלנותרפואית ) בברכה גבי

    • רשלנות באבחון נזילה
      עו"ד גיל קראוס | 13/04/2010 17:55

      ערב טוב, על מנת שתוכל להגיש תביעה, עליך להוכיח שעקב רשלנות החברה נגרם נזק כלשהו. כלומר, לא מספיק שתוכיח שהאבחון היה לא נכון, אלא שהאבחון הלקוי גרם לנזק כלשהו. אם תוכל להוכיח זאת, דבר שנראה בעייתי לאור נסיבות המקרה, תוכל להגיש תביעה נגד החברה בגין אותו נזק.