רכב חדש עם ליקוי

  • רכב חדש שנקנה ונמסר מקולקל משה חודשיים
    אורי זיו | 11/04/2010 16:13

    ברצוני לדעת לגבי תביעת פיצויים על רכב חדש שנקנה לפני כחודשיים בסך שך 156000 ש"ח ובאותו יום שקיבלתי את רכבי מן היבואן התגלתה תקלה וצאז ועד היום אני ברומן מתמשך עם היבואן עי הרכב נכנס ויצא מהמוסך כ-3 פעמים ובפעם האחרונה שהה הרכב כשלושה שבועות במוסך המרכזי. מה עליי לעשות? היבואן מדבר איתי על פיצוי סמלי כמו הרחבת תק' האחריות לעוד שנה וחצי אך כמובן שזה לא לרוחי. האם עליי לדרוש יותר או שמא לפתוח בבית משפט לתביעות קטנות או יותר? תודה מראש.

    • רכב חדש עם ליקוי
      עו"ד יקי רנד | 12/04/2010 17:44

      הנך זכאי לתיקון התקלה תוך זמן סביר, במידה והענין מתמשך זמן רב מדי, הנך זכאי לקבל רכב חדש וזהה לזה שרכשת, והם צריכים כבר "לשבור את הראש" עם הרכב הנוכחי. במידה ומהלך זה לא מסתייע, תוכל לדרוש ביטול עסקה והשבת כספך, בצירוף נזקים והוצאות אשר נגרמו לך כתוצאה מהעסקה.