תביעה נגד סלקום

  • תביעה נגד סלקום
    זיו | 11/04/2010 12:47

    בתאריך ה- 3\18 טסתי להולנד לחמישה לילות. יום לפני הנסיעה התקשרתי לסלקום ואמרתי להם שאני לקוח טוקמן ושאני מעוניין לדעת מה צריך לעשות כדיי שיהיה לי ולחבר שלי שגם לקוח סלקום טוקמן, שיחות יוצאות ונכנסות בחו"ל. נציג שירות (שאני לא זוכר את שמו) דיבר איתי היה נחמד ואמר לי שאם אני מעוניין בשיחות יוצאות ונכנסות, אני חייב למלא את הטוקמן,וכל עוד שהוא מעל 9 שקלים אני יוכל לקבל שיחות נכנסות ויוצאות. באותו יום אני וחבר שלי שטס איתי קנינו טוקמן של 60 שקל. כשהגענו להולנד שלחתי מספר הודעות ואז אני מנסה להתקשר לחבר שלי וזה לא נותן לי, אני מקבל הודעה שכתוב שהטוקמן מתחת 50 שקלים ושאני לא יכול להתקשר או לקבל שיחות נכנסות. באותו רגע התקשרתי לסלקום עד שענו לי .... ואז אומרים "אה שנייה אני יעביר אותך לטוקמן בחו"ל" וגם להם לוקח שנים... (את הסיפור שאני מספר עכשיו סיפרתי אותו לכל כך הרבה נציגים...) אז אמרתי להם את הסיפור אחריי שטירטרו אותי מלא, ואמרו שיחזרו אליי ולא חוזרים אליי ואני מתקשר אליהם שוב ו.... באלגן אז פעם המאה אני מספר את הסיפור ל"עדן" הנציגת שירות, והיא אומרת לי שהוא (הנציג שירות שהטעה אותי) בסה"כ בן אדם ושבני אדם טועים, ואני אומר לה שעל טעויות משלמים ושאני תקוע פה בלי שיחות והסים של חבר שלי בכלל לא עובד פה - אחריי שהחלפנו מכשירים אני והוא לבדוק אם הבעיה היא במכשיר שלו הסים עדיין לא עבד. היא אומרת לחבר שלי שאין מה לעשות ושיגיע לארץ ויבוא לסניף של סלקום. ואז היא שואלת אותנו אם אנחנו רוצים למלא את הטוקמן שלנו בעזרת כרטיס אשראי וכשנחזור לארץ נקבל החזר אחרי שישמעו את ההקלטה שלי עם הנציג שירות. ואני אומר לה שאנחנו בני 17 ואין לנו כרטיס אשראי והיא מתחילה לצעוק עלינו ולהתנהג כמו איזה בהמה וגורמת לנו להרגיש כיאלו אנחנו אשמים בזה שהנציג שירות טעה. ואני מנסה להסביר לה שתעלה לי את הטוקמן ל100 שקל ושיגיע ל50 אז יורידו לי הכל. וככה אף אחד לא מרוויח ואף אחד לא מפסיד. והיא אומרת לי שזה לא אפשרי וזה לא היה רק עדן היו עוד נציגי שירות שפשוט לא היה איכפת להם. ואני אומר להם שאני בחו"ל ואין לי שיחות לא לי ולא לחבר שלי וכלום לא איכפת להם. ובגלל שלא יכולנו לקבל שיחות נכנסות (מההורים) היינו חייבים להתקשר אליהם מהמלון - שזה הרבה כסף ... אז היה את המקרה הזה שלא יכלתי לקבל שיחות אבל הם אמרו לי שהודעות אני יכול לשלוח עד שהטוקמן ירד מ9 שקלים אז אני שלחתי 2-3 הודעות. במהלך השהות בהולנד קיבלתי מספר הודעות פרסומת ולא היה איכפת לי - כי לא ידעתי מה זה. ופיתאום אני מגלה שבחשבון שלי נשאר 7 שקל. אני משתגע וישר מתקשר אל סלקום (שוב) ושואל למה החשבון שלי צנח? הם אומרים לי שההודעות שנשלחו אליי עלו לי כסף! ואני באמת שמשתגע ולא מבין אותם כי לא נרשמתי לשום דבר שישלח לי את ההודעות האלו. ואז הם אומרים לי "נחזור אלייך...." שזה אומר = אתה לא מעניין. התקשרתי שוב.. והם אמרו "אהה שנייה נשלח אותך לחברה ששולחת את ההודעות והם יביאו לך החזר כי לנו אסור" אז העבירו אותי לחברה.. החברה העבירה אותי למנהלת חשבונות המנהלת חשבונות של החברה אומרת לי "מה הקשר זיכוי אני לא יכולה לתת זיכויים, שנייה אני יעביר אותך לסלקום" וככה מצאתי את עצמי עושה סיבוב וזה נגמר בזה שאמרו שיתקשרו אליי חזרה וההמשך ידוע... אז התקשרתי שוב לסלקום, ומישהיא ענתה לי ואמרה לי היא תטפל בי ובסוף היא סידרה אתזה תוך שעה, ואני שואל את עצמי למה לעזאזל לא יכלו לעשות אתזה לפניי.... כשחזרתי לארץ היתקשרתי אליהם נציג שירות בשם אביב ענה וסיפרתי לו את כל הסיפור הוא אמר לי שהוא שולח בקשה לשמיעת הקלטה ושהוא יחזור אליי. אחרי 5 שעות חזרתי אליהם וביקשתי את אביב אמרו לי שהוא הלך ואמרתי להם שהוא אמר שהוא יחזור אליי, אז הנציג שירות אמר לי שהוא יחזור אליי עוד כמה ימים ומקסימום אחרי החג. אנחנו עכשיו אחרי החג וסלקום עדיין לא חזרו אליי. עכשיו אחרי שסיפרתי את הסיפור הארוך הזה אני מעוניין לדעת אם אני יכול לתבוע את סלקום על כל העגמת נפש ובזבוז הכסף על שיחות מהחדר. ועצם זה שלא יכולנו לתקשר בינינו דפק לנו את הטיול.. ובאמת היו מספר מקרים שאיבדנו אחד את השני ולקח לנו מלא זמן עד שמצאנו אחד את השני. אז בבקשה תחזירו לי הודעה ותגידו לי איך אני יכול להמשיך מכאן אם בכלל. תודה!

    • תביעה נגד סלקום
      עו"ד גיל קראוס | 13/04/2010 17:41

      זיו שלום, על פניו, נראה כי בהחלט עומדת לך עילת תביעה נגד סלקום בגין עמגת הנפש שנגרמה לך. אתה יכול להגיש לבית המשפט לתביעות קטנות תביעה הכוללת את הנזקים הישירים שנגרמו לך - כמו טלפונים שנאלצת לעשות בצירוף פיצוי בגין עגמת נפש.