העברת תוכן מייל

  • העברת תוכן מייל לעיתונות - חשיפה לתביעה?
    יצחק | 11/04/2010 02:52

    שלום, לאחרונה קיבלתי לתיבת הדואר האלקטרוני מייל שנשלח בעקבות עיסוקי המקצועי. תוכן המייל ושולחו הצביע על כך שקיים חשד סביר לשחיתות מצד השולח, ולא משנה מאיזו סיבה. יצרתי קשר עם אחד מגופי התקשורת הגדולים בארץ והם מעוניינים בתוכן המייל. האם עצם העברת הפרטים לגוף התקשורת, שכמובן יפרסם כתבה בנושא, חושף אותי לתביעה כלשהי מצד שולח המייל? תודה מראש

    • העברת תוכן מייל
      עו"ד גיל קראוס | 13/04/2010 17:24

      יצחק שלום, השאלה היא מהו תוכן המייל ומה מטרתו. אם מדובר בתוכן אישי שנשלח אליך בלבד, עשויה להיות בעיה בפרסומו. אם תוכן המייל הוא אחר, אפשר וניתן לפרסמו. הייתי ממליץ לך בכל מקרה להתייעץ עם עורך דין ולהראות לו את תוכן המייל לפני שאתה מעביר אותו לפרסום.