ניהול תיק מחו"ל

  • ניהול תיק מחו''ל
    ענת | 01/04/2010 03:22

    שלום! עברתי תאונת דרכים לפני כשנתיים. התיק שלי מטופל ע''י עו''ד. כרגע הנני נאלצת לשהות בחו''ל עקב נסיבות משפחתיות. האם ניתן לחתום על טופס ויתור סודיות רפואית בקונסוליה? עניתי על שאלון מטעם התביעה (כפי שהנני מבינה זה שאלון סטנדרטי) , העו''ד שלי טוען שהתעוררו אצלו מספר שאלות בקשר לתשובות שעניתי וזו לא שיחה שניתן לנהל בטלפון או דרך אי-מייל אלא רק במשרדו. האם בשלב זה של התהליך , שזהו בעצם רק שלב בירורים , נוכחותי בארץ הכרחית, וברורים שרוצה לעשות העו''ד הינם חייבים להיעשות בפניו? תודה

    • ניהול תיק מחו"ל
      עו"ד גיל קראוס | 02/04/2010 10:28

      ענת שלום, בעיקרון, קשה מאוד לנהל תיק ב"שלט רחוק" כאשר התובע נמצא מחוץ לישראל. יחד עם זאת, אם אין ברירה, לא נראה לי שלצורך בירורים בלבד והשלמת ההליכים המקדמיים צריך להגיע במיוחד לישראל. צריך לנסות ולעשות מאמץ להשלים את ההליכים בטלפונים והתכתבויות.

      • שאלה לגבי חתימה על ויתור סודיות סודיות רפואית
        ענת | 02/04/2010 11:08

        העו''ד טוען שלא ניתן לחתום על תצהיר ועל טופס ויתור סודיות רפואית בקונסוליה – האם זה נכון? תוכלו בבקשה לפרט לי (עד כמה שניתן במסגרת הפורום ) מהם התהליכים שכלל לא ניתן לעשות ללא הנוכחות שלי בארץ? בנוסף ,דחיית הדיון בבית משפט – מה מספר הפעמים שניתן לבקש דחיה ועד כמה קיימת התחשבות בנושא שהנני גם לומדת וגם עובדת בחו''ל? תודה על תשובתכם