נושא לסמינריון

  • התיעצות
    סטודנט | 15/03/2010 23:33

    אני צריך עזרה בבחירת נושא לסימנריון שם הסמינריון - על מהפכות משפטיות האם רשלנות רפואית יתאים כאילו מבחינה משפטית האם רשלנות רפואית מהווה מהפכה בדיני ניזיקן כלומר שלא היה קודם התיחסות לנושא ...

    • נושא לסמינריון
      עו"ד גיל קראוס | 16/03/2010 16:46

      צהריים טובים, שאלתך מתאימה יותר לפורום סטודנטים למשפטים. נא הפנה שאלתך בפורום זה. מעבר לכך, רשלנות רפואית באופן כללי איננה מהפכה בדיני הנזיקין. ישנם אולי רכיבים ספציפיים שניתן להגדיר אותם כמהפכה.